Fényképes Bögre / Póló rendelés

Cégünk egyik fő tevékenysége egyedi, fényképpel ellátott személyes ajándéktárgyak gyártása. A mintázható tárgyak, ruházati termékek széles választéka elérhető, ezekről érdeklődhetsz Gyöngyösön üzletünkben vagy emailben a info@cerkagyongyos.hu címen.
Ezen oldalon a standard 3 dl-es bögre, A5-ös fényképes Puzzle (nem mágneses), illetve unisex póló kapcsán van lehetőség online rendelésre, konzultálásra a lenti űrlap kitöltésével.

A5-ös méretű fényképes Puzzle kirakó (nem mágneses) 1980 Ft/ db
3 dl-es fehér alapszínű bögre nyomása: 1980 Ft / db

Unisex póló nyomása:

Egy oldalon 3450 Ft / db I Két oldalon 4250 Ft / db. Egy összefüggő nyomat maximum A4-es méretű lehet. Olyan minta esetén, ami mérete miatt több nyomást kíván, minden extra nyomás +800 Ft. Az árak a pólót tartalmazzák.
Új lehetőség a sötétben világító mintával készülő fekete vagy sötét színű póló rendelése! Ennek ára 3990 Ft.

Ha a megrendelés egyedi grafikai tervezést, szerkesztést kíván, akkor az +1000 Ft / minta.

Az áraink a 27%-os Áfá-t tartalmazzák! A megrendelés elkészítése kis darabszám esetén terméktől és mintától függően 2-5 munkanap.

Az elkészült termékek átvételére üzletünkben Gyöngyösön a Jókai Mór u. 38. cím alatt nyitvatartási időben van lehetőség. Továbbá kérhető postai úton történő szállítás házhoz (1490 Ft) vagy csomagautomatába, csomagpontra (1090 Ft) MPL vagy Foxpost futárszolgálattal.

Egyéb mintázható külön rendelhető textil és ruha termékekről a ruházati termékek menüpontban lehet tájékozódni: Ruházati termékek, munkaruha

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.
Fényképes tárgy rendelése esetén kérjük töltsd fel alább a fotó fájlt jpg vagy png formátumban. A megfelelő minőség érdekében minimum 800x600 pixeles méretben, legalább 72 dpi felbontásban várjuk a képeket.


A leírásban kérjük add meg a megrendelni kívánt darabszámot, illetve póló esetén a méretét és színét. (A pólók európai gyártásúak, a méretezés európai szabvány szerinti. Az ázsiai származású pólókhoz képest minden méret kicsit nagyobb)