Egyedi Gyerek Póló rendelés

Egyedi igényekről érdeklődhetsz emailben a info@cerkagyongyos.hu címen is!

Online rendelésre, konzultálásra a lenti űrlap kitöltésével van lehetőség.

Unisex gyerek póló nyomása:

Egy oldalon 4780 Ft / db I Két oldalon 5950 Ft / db. Egy összefüggő nyomat maximum A4-es méretű lehet. Olyan minta esetén, ami mérete miatt több nyomást kíván, minden extra nyomás +1200 Ft. Az árak a pólót tartalmazzák.
Új lehetőség a sötétben világító mintával készülő fekete vagy sötét színű póló rendelése! Ennek ára 5490 Ft.

Ha a megrendelés egyedi grafikai tervezést, szerkesztést kíván, akkor az +2000 Ft / minta.

Az áraink a 27%-os Áfá-t tartalmazzák! A megrendelés elkészítése kis darabszám esetén terméktől és mintától függően 2-5 munkanap.

Az elkészült termékek átvételére üzletünkben Gyöngyösön a Jókai Mór u. 38. cím alatt nyitvatartási időben van lehetőség.

Egyéb mintázható külön rendelhető textil és ruha termékekről a ruházati termékek menüpontban lehet tájékozódni: Ruházati termékek, munkaruha

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.
Fényképes tárgy rendelése esetén kérjük töltsd fel alább a fotó fájlt jpg vagy png formátumban. A megfelelő minőség érdekében minimum 800x600 pixeles méretben, legalább 72 dpi felbontásban várjuk a képeket.
(Rendes lementett kép fájlra van szükség, képernyőkép, screenshot nem jó)

A leírásban kérjük add meg a megrendelni kívánt darabszámot, illetve póló esetén a méretét és színét. (A pólók európai gyártásúak, a méretezés európai szabvány szerinti. Az ázsiai származású pólókhoz képest minden méret kicsit nagyobb)