Egyedi Gyerek Póló rendelés

Egyedi igényekről érdeklődhetsz emailben a info@cerkagyongyos.hu címen is!

Online rendelésre, konzultálásra a lenti űrlap kitöltésével van lehetőség.

Unisex gyerek póló nyomása:

Egy oldalon 4780 Ft / db I Két oldalon 5950 Ft / db. Egy összefüggő nyomat maximum A4-es méretű lehet. Olyan minta esetén, ami mérete miatt több nyomást kíván, minden extra nyomás +1200 Ft. Az árak a pólót tartalmazzák.
Új lehetőség a sötétben világító mintával készülő fekete vagy sötét színű póló rendelése! Ennek ára 5490 Ft.

Ha a megrendelés egyedi grafikai tervezést, szerkesztést kíván, akkor az +1500 Ft / minta.

Az áraink a 27%-os Áfá-t tartalmazzák! A megrendelés elkészítése kis darabszám esetén terméktől és mintától függően 2-5 munkanap.

Az elkészült termékek átvételére üzletünkben Gyöngyösön a Jókai Mór u. 38. cím alatt nyitvatartási időben van lehetőség. Továbbá kérhető postai úton történő szállítás házhoz (1390 Ft) vagy csomagautomatába, csomagpontra (990 Ft) GLS vagy Foxpost futárszolgálattal, (1290 Ft) MPL csomag vagy postapontra.

Egyéb mintázható külön rendelhető textil és ruha termékekről a ruházati termékek menüpontban lehet tájékozódni: Ruházati termékek, munkaruha

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.
Fényképes tárgy rendelése esetén kérjük töltsd fel alább a fotó fájlt jpg vagy png formátumban. A megfelelő minőség érdekében minimum 800x600 pixeles méretben, legalább 72 dpi felbontásban várjuk a képeket.
(Rendes lementett kép fájlra van szükség, képernyőkép, screenshot nem jó)

A leírásban kérjük add meg a megrendelni kívánt darabszámot, illetve póló esetén a méretét és színét. (A pólók európai gyártásúak, a méretezés európai szabvány szerinti. Az ázsiai származású pólókhoz képest minden méret kicsit nagyobb)