Egyedi Baba Body rendelés

Egyedi igényekről érdeklődhetsz emailben a info@cerkagyongyos.hu címen is!

Online rendelésre, konzultálásra a lenti űrlap kitöltésével van lehetőség.

Baba body nyomása:

Rövid ujjú kerek nyakú body: Egy oldalon 4950 Ft / db. Egy összefüggő nyomat maximum A4-es méretű lehet  vagy amit az adott body méret enged. Az árak a 100% pamut bodyt tartalmazzák.
A bodyból fehér, fekete, világoskék vagy rózsaszín választható.

Ha a megrendelés egyedi grafikai tervezést, szerkesztést kíván, akkor az +1500 Ft / minta.

Az áraink a 27%-os Áfá-t tartalmazzák! A megrendelés elkészítése kis darabszám esetén terméktől és mintától függően 2-5 munkanap.

Az elkészült termékek átvételére üzletünkben Gyöngyösön a Jókai Mór u. 38. cím alatt nyitvatartási időben van lehetőség. Továbbá kérhető postai úton történő szállítás házhoz (1390 Ft) vagy csomagautomatába, csomagpontra (990 Ft) GLS vagy Foxpost futárszolgálattal, (1290 Ft) MPL csomag vagy postapontra.  
Egyéb mintázható külön rendelhető textil és ruha termékekről a ruházati termékek menüpontban lehet tájékozódni: Ruházati termékek, munkaruha

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.
Fényképes tárgy rendelése esetén kérjük töltsd fel alább a fotó fájlt jpg vagy png formátumban. A megfelelő minőség érdekében minimum 800x600 pixeles méretben, legalább 72 dpi felbontásban várjuk a képeket.
(Rendes lementett kép fájlra van szükség, képernyőkép, screenshot nem jó)

A leírásban kérjük add meg a megrendelni kívánt darabszámot, illetve a mintával kapcsolatos elképzeléseket. (A bodyk méretezése európai szabvány szerinti.)